• De Fabrique (map)
  • 7 Westkanaaldijk
  • Utrecht, 3542 DA
  • Netherlands

Op initiatief van de Associatie voor Jeugd heeft een breed netwerk van innovatoren uit het jeugddomein de handen ineen geslagen. Om kennis, tools, ervaringen en vraagstukken over (digitale) innovatie in het jeugddomein bij elkaar te brengen op één plek. Om samen met én van elkaar te leren hoe je fundamenteel anders kunt innoveren en om stil te staan bij de rol die digitalisering daarin kan spelen. Nooit eerder hebben zoveel sectoren gezamenlijk een thema omarmd. Een uniek event dus!

Voor wie

Het evenement is voor professionals, (IT)-managers en bestuurders uit het jeugddomein.

Wat is er te doen

Maak kennis met bestaande innovaties op de ‘playground’ en ervaar de toepassingen zelf. Volg workshops en/of masterclasses over praktische, bestuurlijke en ethische vraagstukken over (digitale) innovatie in het jeugddomein en deel die kennis vervolgens in jouw organisatie. Versterk jouw landelijk netwerk met digitale pioniers, wetenschappers, bestuurders en andere professionals. Deel ervaringen en leer van elkaar. Ontdek hoe nieuwe vormen van innoveren, samen met jongeren en professionals leidt tot ‘anders’ ontwikkelen en implementeren.

Aanmelden

Bekijk het volledige programma én meld je aan op www.samentoekomstmaken.nl

Folder

Poster