• Landgoed de Horst (map)
  • 1 De Horst
  • Driebergen-Rijsenburg, 3971 KR
  • Netherlands

Ben jij verantwoordelijk voor eHealth of innovatie bij een zorgorganisatie in Nederland?

Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. Hoe krijg je de eHealth-toepassingen van papier naar de praktijk? 

AANMELDEN VOOR 10 DECEMBER 2018

Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’

In de Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’ van Health Valley Academy ligt de focus op een succesvolle implementatie van eHealth. Aan de hand van een gestructureerde methodiek en stappenplan – dat onder andere door ZonMw en het Ministerie van VWS omarmd wordt – leer je hoe je een eHealth-project uitrolt. Mét draagvlak binnen alle geledingen van je organisatie.  De volgende Masterclass ‘Implementatie van eHealth’ start in februari 2019.

Wat?

Van het nut of belang van eHealth hoeven we je waarschijnlijk niet meer te overtuigen. Ideeën zijn er binnen je zorgorganisatie volop. Enthousiaste collega’s eveneens. Maar hoe krijg je de eHealthtoepassingen van papier naar de praktijk? Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. In de Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’ van Health Valley Academy ligt de focus op een succesvolle implementatie van eHealth. Aan de hand van een gestructureerde methodiek en stappenplan – dat onder andere door ZonMw en het Ministerie van VWS omarmd wordt – leer je hoe je een eHealth-project uitrolt. Mét draagvlak binnen alle geledingen van je organisatie. Sterker nog, na het afronden van de masterclass staat je eerste eHealth-project al in de steigers.

Voor wie?

Projectleiders, programmamanagers, innovatiemanagers en -adviseurs of andere managers, adviseurs en specialisten uit de zorg die verantwoordelijk zijn voor eHealth of innovatie bij zorgorganisaties in Nederland.

Hoe en wanneer? 

De masterclasses bestaan uit praktisch toepasbare theorie en casuïstiek uit de zorg. In kleine interactieve sessies met minimaal 10 en maximaal 25 collega (zorg)professionals ga je aan de slag. De masterclass omvat vijf blokken verdeeld over 8 dagen, die je als deelnemer doorloopt  aan de hand van eHealth-problematiek uit je eigen organisatie. De leerdagen worden steeds op twee aansluitende dagen met overnachting georganiseerd op: 

  • Donderdag 7 en vrijdag 8 februari 2019

  • Donderdag 21 en vrijdag 22 maart 2019

  • Donderdag 18 en vrijdag 19 april 2019

  • Donderdag 23 en vrijdag 24 mei 2019


Accreditering

Accreditering van de Masterclass ‘Implementatie van eHealth’ is in aanvraag bij V&VN.

Kosten

De prijs van de masterclass is exclusief btw en inclusief alle overnachtingen met bijbehorend ontbijt, diner, lunch en borrel gedurende alle dagen.

  • Zorgprofessionals € 4.500,-

  • Commerciële deelnemers € 5.450,-

Alle deelnemers ontvangen een gratis toegangsbewijs voor het Health Valley Event op donderdag 14 maart 2019 (t.w.v. € 349,-). Het grootste zorginnovatiecongres in Nederland waar je onder andere op het gebied van eHealth weer helemaal bijgepraat wordt.

Meer informatie