Op 7, 14, 21 en 28 november organiseert de TZA in Enschede, Almelo, Diepenheim en Zwolle een kennisfestival voor zorgprofessionals! Met een inspirerend programma vol lezingen, workshops, theater en een informatiemarkt.

Wat gaan we doen

We beginnen de dag met een plenaire bijeenkomst met een korte introductie en een humorvolle beschouwing over de positieve en kritische kanten van zorgtechnologie. De Informatiemarkt is de centrale plek om producten te bekijken en uit te proberen. Daaromheen organiseren we diverse leuke workshops.

De workshops

Ervaringsdeskundigen gaan met je in gesprek, trainingsacteurs nemen de AVG met je door, we geven tips over social media op je werk, laten personas binnen de thema's dementie, vitaliteit en jeugd zien en vertellen alles over zorgtechnologieproducten die passen bij deze cliƫnten.

Voor wie

Deze middagen zijn voor alle medewerkers die betrokken zijn bij het primaire proces, zowel intra- als extramuraal. Bijvoorbeeld uit de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugd-ggz en thuiszorg.


Aanmelden: secretariaat@tza.nu