Deelname aan dit event is gratis en uitsluitend voor partners van Health Valley.

Op dinsdag 29 oktober 2019 organiseert Health Valley in samenwerking met haar partner Technologie en Zorg Academie de netwerkbijeenkomst “Health Valley Partners on Tour - Bezoek de Technologie en Zorg Academie”

Tijdens deze bijeenkomst krijg jij als partner van Health Valley de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de Technologie en Zorg Academie (TZA) in Enschede. De TZA is het regionale innovatieve leerwerk-, test- en oefencentrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen. De Technologie en Zorg Academie is gericht op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie. Uit themabijeenkomsten blijkt dat professionals nauwelijks op de hoogte zijn van nieuwe zorgtechnologie en de mogelijkheden die dat biedt. De Technologie en Zorg Academie is de linking pin tussen zorgtechnologie en (aankomende) zorgprofessionals. En dat zonder commercieel oogpunt en in verbinding met de 3 O’s: Onderwijs, Overheid en Ondernemers. De Technologie en Zorg Academie begeleidt bij bewustwording, acceptatie en adoptie van zorgtechnologie in de praktijk. Steeds meer organisaties vinden hun weg naar de Technologie en Zorg Academie.

Benieuwd naar de Technologie en Zorg Academie? Meld je snel aan!