• Concordia (map)
  • 15 Oude Markt
  • Enschede, 7511 GA
  • Netherlands

Een humoristische avond vol debat, cabaret en improvisatie over het Preventieakkoord!

HET PROGRAMMA

Iets vaker naar de sportschool, wat gezonder eten, een wijntje minder en misschien wil stoppen met roken: velen weten van zichzelf dat het wel iets gezonder kan. Maar in de praktijk komt het er niet altijd van, ondanks alle goede bedoelingen.

Eind november 2018 werd het landelijke preventieakkoord gepresenteerd: de overheid en tientallen organisaties presenteerden een akkoord om een gezondere leefstijl te bereiken. Maar de scheidslijn tussen betutteling en aanmoedigen is flinterdun. Op donderdag 24 januari gaan we, onder het genot van een gezond/ongezond drankje en hapje, in gesprek over hoe het preventieakkoord ons allemaal raakt.

Hoe groot is het probleem van een ongezonde leefstijl eigenlijk? Op welke manieren kunnen we daar succesvol iets aan doen? En zijn er met behulp van technologie ook leukere manieren denkbaar in plaats van alle ongezonde verleidingen maar te verbieden? We nodigen iedereen uit om met ons mee te denken en praten. Wetenschappers, artsen en techneuten schuiven aan om hun licht op de problematiek te schijnen. En er is volop ruimte voor discussie en gelach.

WAAR EN WANNEER 

  • 24 januari 2019

  • Deuren geopend tussen 19.30 - 20.00

  • Programma tussen 20.00 - 22.00

  • Entree gratis (ontvangst- en pauzedrankje en hapje inbegrepen)

  • Concordia, Theaterzaal, Oude Markt 15, Enschede

Meer info en aanmelden

Dit evenement is een onderdeel van de e-healthweek, die door het hele land plaatsvindt tussen 21-26 januari 2019. Het evenement wordt georganiseerd door het strategische programma Personalized eHealth Technology van TechMed Centre