• NovelT/ The Gallery (map)
  • 500 Hengelosestraat
  • Enschede, 7521 AN
  • Netherlands

Hoe maken we van briljante ideeën voor innovaties in het domein van Zorg en Welzijn een succes? Innovaties in Zorg & Welzijn blijken op vele fronten een uitdaging. In dit domein gelden, als het gaat om het doorvoeren van vernieuwingen, niet dezelfde wetmatigheden en ervaringen als in de B2B en B2C markten. Alleen al het feit dat “de klant” niet direct zelf betaalt voor een geleverde dienst is daar een sprekend voorbeeld van. Wat voor onderliggende indicatoren (naast technologie en markt) bepalen eigenlijk de groeikansen voor innovaties in Zorg&Welzijn? 

In deze sessie gaan we aan de hand van een aantal actuele vernieuwingsinitiatieven met elkaar op zoek naar de succesfactoren voor implementatie van innovaties.

Deze workshop is onderdeel van Twentse Week van Innovatie, van 18 -23 juni

Locatie: The Gallery

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521AN Enschede
Nederland

Meer informatie en aanmelden voor deze workshop via Novel-T