Deze bijeenkomst is verplaatst naar 12 oktober 2018. 

 

De Twentse Zorgacademie organiseert een inspirerende themamiddag voor professionals uit het primaire proces. Het thema van deze middag is: Cliëntervaringen met zorgtechnologie. 

Het programma:

De ervaring en de beleving van de cliënt met zorgtechnologie staat tijdens deze themamiddag van de Twentse Zorgacademie centraal.

Speciale gast en spreker: Tim Kroesbergen.

Tim Kroesbergen (1987) zijn hart ligt bij communicatie en belangenbehartiging. Voor initiatieven uit verschillende hoeken variërend van de muziek- tot de welzijnssector zet hij graag zijn kennis in. Verder heeft hij door zijn eigen medische geschiedenis als persoon met Osteogenesis Imperfecta en zijn digitale communicatie-passie een grote interesse in smart-health oplossingen. Tim is lid van het patiënt-expertise team van Ikone.

We luisteren en kijken naar live verhalen en filmpjes van cliënten die zorgtechnologie gebruiken. Denk aan de ervaringen van iemand van de cliëntenraad, een deelnemer aan de iPad-training of voorbeelden van beeldbellen met een cliënt.

We gaan in kleine groepjes met hun in gesprek. Zo hoor je over hun ervaring, kun je vragen stellen en horen wat zorgtechnologie hen oplevert. Ook praten we met elkaar over wie er bijvoorbeeld zorgt voor de financiering, of wie het voor de cliënt regelt. Je krijgt zo een goed beeld hoe je zorgtechnologie kunt inzetten en hoe het bijdraagt aan zelfstandigheid, zelfredzaamheid of veiligheid van een cliënt. 

Aanmelden: secretariaat@twentsezorgacademie.nl

Deelname is gratis voor medewerkers van leden van de Twentse Zorgacademie. 

Is je organisatie geen lid? Dan betaal je 75 euro exclusief BTW voor deelname.