• Roessingh Research and Development (map)
  • 33B Roessinghsbleekweg
  • Enschede, 7522 AH
  • Netherlands

Ken je dat gevoel dat gebruik van technologie in de zorg toekomst heeft. Dat het een onderdeel van je werk zoveel makkelijker zou maken? Maar ook het vervelende gevoel dat je niet zo goed weet waar je moet beginnen en hoe ? Welke technologie toepassing is het meest geschikt, er zijn er zo veel ? Hoe stellen we vast of de technologie de meerwaarde heeft die we verwachten?

Herken je dit? Kom dan naar deze lunchbijeenkomst van Vitaal Twente op 26 april.

Vitaal Twente gaat hier met u in gesprek over deze vraagstellingen en hoe deze handen en voeten te geven. Vitaal Twente geeft een presentatie met praktische tools en tips. Daarnaast gaan we in gesprek met partijen die onder de paraplu van Vitaal Twente aan de slag zijn gegaan met implementatie van technologie voor zorg en welzijn.

Graag aanmelden i.v.m. lunch via info@vitaaltwente.nl

Download leaflet voor meer informatie