Het bruist in Twente! MedMij en PGO zijn begrippen die je vast wel eens voorbij hebt horen komen, of misschien ben je er wel actief mee bezig. Hoog tijd om bij te praten!

ZorgNetOost organiseert daarom op 12 december 2018 een Meet Up waarin we je informeren over alle relevante ontwikkelingen rondom MedMij en PGO en samen kansen willen verkennen. MedMij vertelt meer over de landelijke ontwikkelingen en wat er verwacht wordt van de regio’s. Vervolgens zullen we samen met Vitaal Twente toelichten wat er regionaal wordt gedaan. Tevens zullen verschillende PGO-leveranciers een korte demonstratie geven om te laten zien welke mogelijkheden een PGO de patiënten biedt. Ook heb je tijdens deze Meet Up de mogelijkheid om aan te geven in hoeverre je bij het vervolg van het PGO-proces betrokken wilt zijn; bijvoorbeeld als koploper of juist als volger.

Programma

Tijd     Onderdeel

11:45 – 12:00   Inloop met broodjes
12:00 – 12:10   Opening door Renie Heerbaart
12:10 – 12:25   Landelijke ontwikkelingen vanuit MedMij
12:25 – 12:40   Regionale ontwikkelingen – ZorgNetOost en Vitaal Twente
12:40 – 12:55   Toelichting PGO door leverancier Quli
12:55 – 13:10   Toelichting PGO door leverancier Funatic
13:10 – 13:30   Discussie en gezamenlijke afsluiting

Zie hier voor meer informatie en aanmelden (mogelijk tot 3 december).