• Zorgtrainingscentrum Zwolle (map)
  • 1a Dokter van Heesweg
  • Zwolle, 8025 AB
  • Netherlands

Minister Bruins (VWS) nodigt je uit om mee te denken over de vraag: De juiste zorg op de juiste plek, hoe richten we dat in? De bijeenkomst is op dinsdag 27 november van 17.00-21.00 uur in het Zorgtrainingscentrum in Zwolle.

Programma

Patiënten, professionals en bestuurders gaan tijdens de bijeenkomst met elkaar in gesprek. Wat hebben mensen nodig om zo lang, zo goed en zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren? Hoe kunnen we (duurdere) zorg voorkomen, dichter bij huis bieden of vervangen door andere vormen van zorg, zoals e-health?

Dat bespreken we aan de hand van inspirerende initiatieven en praktijkcases uit je regio (Flevoland/Gelderland/Overijssel). We gaan met elkaar aan de slag en er is alle ruimte om je eigen ideeën, uitdagingen en initiatieven met elkaar te delen. Doe je mee?

Voor wie

Patiënten, zorgprofessionals, bestuurders en andere geïnteresseerden.

Kosten

Geen.

Aanmelden & informatie

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan. Via deze link vind je ook het programma.