• Universiteit Twente. Carré 2116 (map)
  • 5 Drienerlolaan
  • Enschede, 7522 NB
  • Netherlands

De workshop

Tijdens deze workshop leer je over zowel de regelgeving als praktische kant van klinische validatie van medische technologie. We gaan in op de relevante veranderingen in de transitie van MDD naar MDR, hoe je je daar in een vroegtijdig stadium al goed op kunt voorbereiden en waarom dit zo belangrijk is. We bespreken welke klinische bewijslast gebruikt kan worden, welke vereisten er zijn om een klinische trial te mogen doen met een prototype of nieuw product, en welke stappen er nodig zijn om een klinische trial op te zetten. Gedurende deze workshop zullen sprekers van de 4 betrokken partijen hun licht laten schijnen op klinische validatie.

  • Holland Innovative

  • Roessingh Research and Development

  • Demcon

  • Universiteit Twente

Deze gratis workshop is aanvulling op de bestaande TechMed Workshop Serie en zal door bovenstaande partijen, afwisselend, worden geleid. Heb je specifieke vragen, problemen of wil je meer informatie, bereid deze dan voor en gebruik ze als input voor een interactieve sessie. De begeleiders staan klaar om jou verder te helpen met jouw prototype of product.

De workshop is Engelstalig. 

Aanmelden