• Universiteit Twente, Carré 3.022, Auditorium ECTM (map)
  • 5 Drienerlolaan
  • Enschede, 7522 NB
  • Netherlands

Tijdens deze workshop leer je hoe je verificatie en validatie kunt toepassen om jouw medische product CE te keuren. Door middel van verificatie en validatie toon je aan dat jouw product en productie proces voldoen aan de gestelde eisen en geschikt zijn voor het  beoogde gebruik. Ook worden de volgende begrippen uitgelegd en toegepast:

  • Installatie Kwalificatie (IQ)

  • Operatie Kwalificatie (OQ)

  • Performance Kwalificatie (PQ)

Deze gratis workshop is een onderdeel van de TechMed Workshop Serie en zal worden begeleidt door Holland Innovative. Heb je specifieke vragen, problemen of wil je meer informatie, bereid deze dan voor en gebruik ze als input voor een interactieve sessie.

De workshop is Engelstalig.

Meer informatie en inschrijven