• Twentse Zorgacademie (map)
  • 165 Wethouder Beversstraat
  • Enschede, Overste, 7543 BK
  • Netherlands

E-Healthweek 2018 in Enschede en Dinkelland

Welke slimme oplossingen in de zorg zijn er waarmee u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen? In de E-healthweek  kunt u de nieuwste technische snufjes bekijken tijdens het Open Huis van de Twentse Zorgacademie (TZA).

Wat er precies te zien is staat op deze plattegrond.

Op 25 januari van 13.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom bij de TZA in ons Huis van de Zelfredzaamheid aan de Wethouder Beversstraat 165 (ROC van Twente) in Enschede.

Op 24 januari van 10.00 tot 14.00 uur is er Open Huis van de Twentse Zorgacademie en Lang Zult u Wonen op locatie: in het Gemeentehuis van Dinkelland te Denekamp. Lees hier meer.


Zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis wonen

Zorgtechnologie is technologie die u kan ondersteunen om op latere leeftijd veilig en zelfstandig thuis te blijven wonen. Het kan u ook helpen zelfredzaam te blijven als u te maken krijgt met een beperking. Veel van deze slimme oplossingen kunnen eveneens uitkomst bieden als u mantelzorger bent. Hoe dat wonen met zorgtechnologie eruit ziet? In het Huis van Zelfredzaamheid van de Twentse Zorgacademie vindt u technologie die net op de markt is of nog op de markt moet verschijnen.

Het Huis van Zelfredzaamheid, 25 januari Enschede

Het Huis van Zelfredzaamheid is onderdeel van de Twentse Zorgacademie. Tijdens het Open Huis op 25 januari kunt u een kijkje nemen in deze woning in het gebouw van het ROC van Twente in Enschede. Het huis is ingericht met technologie specifiek voor uw thuissituatie. U vindt hier interessante toepassingen op het gebied van apparatuur (domotica) en spellen om fit en vitaal te blijven. U kunt verder verschillende medische innovaties bekijken. Zoals het mobiele ECG-apparaat. Een apparaatje ter grootte van een bankpas waarmee u uw eigen hartfilmpjes maakt en een controle kunt uitvoeren.

 

Het complete programma van de e-healthweek in de regio vindt u op e-healtweek.net